Mirlitony Nadziewane Rakami

Mirlitony Nadziewane Rakami
Mirlitony Nadziewane rakami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 126 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony tymianek, bułkę tartą, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Mirlitony nadziewane krewetkami i krabami, Mirlitony Nadziewane Morzem (Chayote), oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Rakami.

Instrukcje

1
Przebić mirlitony widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
2
Wstawić do holenderskiego piekarnika; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Odcedzić i schłodzić.
4
Mirlitony przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona. Miąższ czerpać, pozostawiając skorupę o grubości 1/4 cala. Posiekać miąższ; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj mieszankę cebuli, raki i pozostałe składniki do posiekanej miąższu; wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki raków do każdej skorupy; miejsce nadziewane mirlitons na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
RakiRaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Piec w 375 przez 30 minut lub aż mieszanina raków jest dokładnie ogrzana i złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn