Mirlitony Nadziewane Morzem (Chayote)

Mirlitony Nadziewane Morzem (Chayote)
Need a dairy free side dish? Mirlitony Nadziewane morzem (Chayote) mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli używasz kreolskiej przyprawy, selera, cebuli i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mirlitony Nadziewane Rakami, Mirlitony nadziewane krewetkami i krabami, oraz Chayote Z Serem (Nadziewane I Pieczone ) .

Instrukcje

1
Wyjąć z wody i odstawić do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 204°. gdy mirlitony będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, przeciąć je na pół wzdłuż (cięcie przez najszerszą stronę) i usunąć nasiona. Użyj łyżki grejpfruta lub melona, aby usunąć miąższ ze środka; pamiętaj, aby zachować skorupę o grubości około 1/4 cala ze wszystkich stron. W dużej misce rozgnieść miąższ mirliton i odstawić na bok. Rozgnieść tofu i dodać go do miąższu mirliton. W patelni nieprzywierającej lekko spryskane oliwą z oliwek, podsmażyć cebulę, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
ChayoteChayote
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
MelonMelon
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj seler, marchew, i pieprz i gotować 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Dodaj smażone warzywa do mieszaniny tofu-mirliton. Wymieszać pietruszkę, bułkę tartą, Old Bay przyprawy, wakame (sea vegetable), i skrobia kukurydziana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Warzywa MorskieWarzywa Morskie
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
WakameWakame
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Posypać skorupy mirliton z solą i pieprzem, w razie potrzeby, i umieścić je z mieszaniny tofu, piętrząc mieszaninę powyżej górnej części każdego mirliton.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Wierzch posypać panko lub suszoną bułką tartą, lekko dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
7
Umieść je w dużym naczyniu do pieczenia i włóż do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Piec około 30-40 minut, aż blaty są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać z sosem tatarskim lub pikantnym sosem koktajlowym. (Sos tatarski jest łatwo wykonane z wegańskim majonezem i słodkim smakiem; zrobić sos koktajlowy przy użyciu ketchupu, przygotowany chrzan, i ostry sos, do smaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sos TatarskiSos Tatarski
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn