Miodowe orzechy nerkowca z koszerną solą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Miodowe orzechy nerkowca z koszerną solą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz miód, orzechy nerkowca, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Miodowe Mango I KURCZAK Saute z prażonymi nerkowcami, Fool ' s Salt - Sel Fou-sól przyprawowa w stylu francuskim, oraz Koszerne Cosmo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Linia a blacha do pieczenia z pergaminem paper.In duża miska, wrzucić orzechy nerkowca z olejem, aż dobrze pokryte; odstawić.
Połącz brązowy cukier, wodę i miód w małym rondlu, umieść na średnim ogniu i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Mżawka na nerkowce i wymieszać do płaszcza.
Przenieść orzechy do przygotowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić w jednej warstwie.
Piec na złoty kolor, mieszając co 10 minut, w sumie około 20 do 25 minut.
Orzechy posypać solą i wymieszać.
Niech ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia i rozbić wszelkie duże kawałki przed podaniem.