Miniaturowe placki dyniowe ze skórką Graham Cracker
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, grubą sól, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mrożone Limonki Graham Cracker Crumb Placki, No Bake Dairy-Free Mini Pumpkin Pie with Chocolate Crusts, oraz Ciasto dyniowe z krakersem Grahama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dynię w misce do miksowania i rozgnieć ją widelcem.
Dodać serek, roztopione masło, cukier, jajko i żółtka, wanilia, cynamon, i sól i zmiksować z mikserem ręcznym, aż dobrze włączone.
Do miski włóż zmiękczone masło i okruchy krakersów graham i wymieszaj je widelcem. Naciśnij mieszaninę okruchów do dna dziesięciu ramekinów foliowych.
Umieścić puszki na lodówce i schłodzić je przez 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350° F.
Podziel nadzienie z dyni między puszki. Ustaw puszki na patelni i wlej ciepłą wodę do patelni, aż dotrze do połowy boków puszek.
Piec, aż miniaturowe ciasta są ustawione (wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta), 20 do 25 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika. Ostrożnie wyjmij puszki z patelni za pomocą szczypiec lub uchwytu do garnka i pozostaw do ostygnięcia, a następnie przechowuj w lodówce ciasta do Ustawienia, około 2 godzin lub do nocy.