Mini Upside Down Pineapple Cakes
Mini Upside Down Pineapple Cakes to bez nabiału przepis z 20 porcjami. Ten deser ma 194 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dole® pineapple, mieszankę do ciast o smaku ananasa, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Ananasowe Ciasta Do Góry Nogami, Mini-Ciasta Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Mini Ananasowe Ciasta Do Góry Nogami.
Instrukcje
Odcedź ananasa; sok rezerwowy.
Wymieszaj stopioną margarynę i brązowy cukier. Równomiernie podziel mieszaninę cukru na 3-calowe natłuszczone muffinki. Ułóż ananasa na mieszance cukru.
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując wodę zarezerwowanym sokiem. Równomiernie wlej ciasto do kubków na muffinki.
Piec w temperaturze 350 stopni F. 20 do 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Ochłodzić 5 minut. Poluzuj krawędzie i odwróć na półmisek do serwowania.
Umieść maliny na środku plasterków ananasa.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.