Mini serowe bochenki mięsne

Mini serowe bochenki mięsne
Mini Cheese Meat Loaves zajmuje około 35 minut od początku do końca. Za 2,38 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 286 kalorii , 27 g białka i 13 g tłuszczu . 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Udaj się do sklepu i kup mleko, kostki chleba, oregano i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 54% , co jest solidne. Mięsne i szpinakowe pieczarki portobello z serem kozim ,Alouette Crumbled Goat Cheese Provencal Mini Tacos i Baked Ravioli & Meat Sauce są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wołowinę. Podziel na sześć porcji. Uformuj każdą porcję wokół serowego paluszka i uformuj bochenek. Odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W dużej patelni wymieszaj wszystkie składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj bochenki i polej każdy sosem. Przykryj i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do wrzenia; gotuj, aż będą gotowe, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn