Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 11. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, bułka tarta, liście pietruszki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Majonez Kaparowy, Karczochy z majonezem kaparowo-cebulowym, oraz Paszteciki z łososia z majonezem kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać razem morszczuka, 1/4 szklanki bułki tartej, 1/4 szklanki pietruszki, majonez, kolendra, szalotka, musztarda, tuńczyk i jajko. Doprawić solą i pieprzem.
Uformuj mieszaninę na paszteciki o grubości około 1 1/2 cala i średnicy 2 cali, używając około 1/4 szklanki mieszaniny na patty. Posmarować każdy placek rybny bułką tartą i odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu z wystarczającą ilością oleju roślinnego, aby pokryć dno i gotować placki rybne, aż rumiane z obu stron, o 3 protokół na stronę, partiami w razie potrzeby.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.