Mini Miseczki Boczkowo-Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini kubków z bekonem i serem. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 47 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gotowany bekon, jajko, żółtko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini kieliszki do jajek i tostów z bekonem, Mini Kubki Z Klopsem Owinięte Boczkiem Wideo, oraz Mini Bacon guacamole kubki-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj 16 mini kubków muffin sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto skorupa na powierzchni roboczej. Używając 2 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 16 rund z skorupy; Odrzuć pozostałą skorupę.
Umieść 1 rundę skórki w każdej filiżance muffinki, delikatnie naciskając, aby uformować filiżankę.
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj lub przetworz serek śmietankowy, całe jajko, żółtko i 1/4 szklanki cebuli, aż będzie prawie gładka. Mieszaninę równomiernie podzielić między wyłożone skórką kubki muffinowe (po około 2 łyżeczki). Na wierzch równomiernie polać serem szwajcarskim i boczkiem.
Piec od 9 do 11 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Ostudzić 5 minut; wyjąć kubki z patelni.
Każdą z nich udekorować dodatkową cebulą.