Mini Kubki Krabowe

Mini Kubki Krabowe
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 67 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki krabowe Ubrane, Phyllo Crab Cups, oraz Kubki Crab Rangoon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając trzepaczką; mieszaj równomiernie po obu stronach każdej gyozy. Umieść 1 gyozę w każdej z 30 miniaturowych filiżanek do muffinek, mocno wciskając gyozę w podstawę filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Piec w 375 przez 12 minut lub do lekko rumiane; ostudzić w patelniach na stojaku z drutu. Ostrożnie wyjmij kubki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce wymieszać seler i kolejne 10 składników (choć z krabów); wrzucić delikatnie. Łyżka 1 1/2 łyżki mieszanki kraba do każdej filiżanki gyoza.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Udekoruj każdą filiżankę liściem kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn