Mini kanapki z szynką i serem

Mini kanapki z szynką i serem
Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 48 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli 27 centów za porcję spada w budżecie, mini kanapki z szynką i serem może być wielki bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser cheddar, musztardę, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini kanapki z grillowaną szynką i serem, Mini pumpernikiel z grilla-kanapki z serem i ogórkiem, oraz Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać Bisquick, mleko, musztardę i jajko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
JajkoJajko
3
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch z połową szynki i 1/2 szklanki sera. Wierzch z pozostałą szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pozostałą masę zalać szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
5
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
8
Pokroić na 9 kwadratów; przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn