Mini Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Mini dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 30 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, gruyère, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dwa Razy Pieczone Mini Ziemniaki, Załadowane Mini Pieczone Ziemniaki, oraz Mini dwa razy pieczone ziemniaki i Gratis.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia.
Skropić olejem i posypać solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Rozłóż ziemniaki w jednej warstwie; nakłuj każdy z nich kilka razy nożem do parkowania. Pieczeń do przetargu widłowego, o 45 protokół.
Odstawić, aż po prostu wystarczająco chłodny do obsługi.
Użyj noża do parowania, aby podzielić ziemniaki; nie przecinaj całej drogi. Wciśnij boki, żeby ziemniaki się otworzyły.
Umieścić z powrotem w piekarniku i piec, aż ser topi się, o 5 protokół.
Ostudzić na ciepło, a następnie top z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem; podawać.