Mini Corn Dogs z zieloną musztardą Chile
Mini Corn Dogs z zieloną musztardą Chile może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. 126 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś okrągłe drewniane patyczki, jajko, betty cornbread & Muffin mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Mini Corn Dogs z musztardą żurawinową, Zielone Psy Chile, oraz Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać musztardę i chiles; odstawić.
W głębokim tłuszczu frytownica lub ciężki rondel, rozgrzać 3 cale oleju do 191°. w średniej misce, mieszanie mieszanki cornbread, club soda i jajko. Mieszankę łyżką do wysokiego wąskiego słoika lub szkła. Włóż patyczki do hot dogów, pozostawiając około 4 cali do trzymania.
Tocz hot dogi w mące; zanurz hot dogi w mieszaninie chleba kukurydzianego, walcując, aby całkowicie pokryć. Gładkie ciasto z nożem, jeśli to konieczne.
Smaż 2 do 3 corn Dogi na raz w gorącym oleju około 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać corn Dogi z musztardą.