Mini Chleb Bananowo-Żurawinowo-Orzechowy
Need a chleb wegetariański? Mini Chleb bananowo-żurawinowo-orzechowy może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 337 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz cukier, soda oczyszczona, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chleb Bananowo-Żurawinowo-Orzechowy, Chleb Niskotłuszczowy Mini Cranberry Nut, oraz Mini Chleb Bananowy Bochenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Beat Serek i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać banany, kolejne 2 składniki i orzechy pekan. Łyżka około 1 1/2 szklanki ciasta do każdego z 5 smarowane i mąki 5-x 3-calowych miniaturowych bochenków.
Piec w temperaturze 350 przez 40 do 44 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty, a boki odciągną się od patelni. Schłodzić w patelni 10 minut.
Przenieś do stojaków drucianych. Przygotuj Pomarańczową Glazurę.
Mżawka nad ciepłymi bochenkami chleba i ostudzić 10 minut.
Uwaga: do przodu, zamrożenie pieczone, nieszkliwione bochenki w zip-top plastikowe torby zamrażarki. Rozmrażać bochenki w temperaturze pokojowej. Podgrzać bochenki w temperaturze 300 przez 10 do 12 minut.
Chleb bananowo-żurawinowo-orzechowy o regularnym rozmiarze: ciasto łyżką na 2 smarowane i posypane mąką 8 - x 4-calowe bochenki.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.