Mile-High Chocolate Pie

Mile-High Chocolate Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mile-High Chocolate Pie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka białek, śmietany, Creme fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mila-Wysokie Ciasto Czekoladowe, Mile-High Chocolate Chip Cookies, oraz Mila-High White Chocolate Koliber Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia pie dishwith crust; zagniatać krawędzie dekoracyjnie.W pełni upiec ciasto crust zgodnie z przepisemlub pole instrukcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Białka i cukier ubić w żaroodpornej misce amedium ustawionej na rondlu amedium z gotującej się wody.cukier rozpuszcza się, a białka są ciepłe, ale nie gorące, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Usunąć z ciepła. Używając miksera elektrycznego, bij na średniej prędkości, aż ostygnie, potroisz objętość i utworzysz sztywne szczyty(końcówki szczytów nie spadną, gdy bijaki zostaną podniesione z miski i odwrócone pionowo), około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Wymieszać posiekaną czekoladę i masło w dużej misce ustawionej na tym samym rondlu gotującej się wody, aż stopi się andsmooth, 4-5 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Beat 2 szklanki śmietany w anothermedium misce, aż średnie szczyty tworzą (krem powinien być miękki i poduszkowy), 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Delikatnie złóż białka jajek w mieszance czekoladowej, aż do całkowitego wchłonięcia (pracuj szybko, aby zapobiec ziarnistości czekolady). Delikatnie w bitej śmietanie tylko do tej pory pozostają smugiite; nie overmixor mieszanina będzie spuszczać powietrze. Łyżka 1/2 szklanki musu czekoladowego na spód przygotowanej skorupy ciasta; rozprowadzić równomiernie na łyżce skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
8
Posypać 3/4 szklanki Plus2 łyżki rozgniecionych wafli czekolady overmousse. Top pozostałym musem, kopertowanie w centrum, aby utworzyć adome. (Chodzi o to, aby dodać wysokość, nierozkładać równomiernie na krawędzie.) Chill pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Czekoladowe WafloweCiasteczka Czekoladowe Waflowe
9
Ubić pozostałe 2 szklanki śmietany, śmietany i soli, aż do uzyskania średnio sztywnej masy (gdy ubijaki zostaną uniesione ze śmietany, szczyty utrzymają kształt, ale końcówki się przewrócą). Topchocolate mus z bitą śmietaną, po tym samym okrągłym kształcie. Schłodzić ciasto przez co najmniej 4 godziny lub, pod przykryciem, do 3 dni.(Najlepiej pokroić, jeśli schłodzi się przez noc, umożliwiając prawidłowe ustawienie musu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SólSól
10
Udekoruj ciasto 2 łyżkami czekolady i wiórkami czekoladowymi. Kawałek ciasta przy użyciu czystego, suchego noża; przetrzeć między plastrami, aby zapewnić czyste, eleganckie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn