Migdały z Chili i orzechy włoskie
Migdały z Chili i orzechy włoskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka ciastek z brązowym ryżem, koszerna sól, olej kokosowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Migdały glazurowane z kakao, Migdały Kakaowe Bez Cukru, oraz Migdały Pokryte Ciemną Czekoladą Kakaową (Power Foods).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz orzechy i ciasta ryżowe na blasze do pieczenia.
Dodaj cayenne, sól i olej. Wrzucić dobrze, za pomocą rąk, aby dokładnie rozprowadzać smaki.
Piec 6 minut; wymieszać. Kontynuuj pieczenie, aż aromatyczne i migdały będą Głębokie na złoto (jeszcze 8 minut). Jeść ciepło lub w temperaturze pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku, w temperaturze pokojowej, do 1 tygodnia.