Migdałowe Serce Napoleon
Migdałowe Serce Napoleon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodką czekoladę Piekarską, pudding instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pralinki Napoleon Z Nadzieniem Z Kremu Migdałowego, Citrus burst syllabub z migdałowymi ciasteczkami serca, oraz Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozwiń 1 arkusz ciasta; pokrój w 12 serc za pomocą 2-calowego foremki do ciastek.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Powtórz na drugiej blasze z pozostałym arkuszem ciasta.
Piec 20 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 1 min. na blachach do pieczenia.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie ubić budyń wymieszać, pół na pół i wyekstrahować trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Serduszka podzielić poziomo na pół; wypełnić mieszanką budyniową, dodając około 1 łyżki. dla każdego.
Wymieszać cukier i gorącą wodę do wymieszania; rozprowadzić na czubkach serc.
Odstawić, aż prawie zestaw.
Skropić czekoladą; delikatnie obracać wykałaczką.