Migdałowe Serce Napoleon

Migdałowe Serce Napoleon
Migdałowe Serce Napoleon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodką czekoladę Piekarską, pudding instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pralinki Napoleon Z Nadzieniem Z Kremu Migdałowego, Citrus burst syllabub z migdałowymi ciasteczkami serca, oraz Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwiń 1 arkusz ciasta; pokrój w 12 serc za pomocą 2-calowego foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
3
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Powtórz na drugiej blasze z pozostałym arkuszem ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec 20 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 1 min. na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
6
W międzyczasie ubić budyń wymieszać, pół na pół i wyekstrahować trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Serduszka podzielić poziomo na pół; wypełnić mieszanką budyniową, dodając około 1 łyżki. dla każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Wymieszać cukier i gorącą wodę do wymieszania; rozprowadzić na czubkach serc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9
Odstawić, aż prawie zestaw.
10
Skropić czekoladą; delikatnie obracać wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn