Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem

Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem
Grillowanie: rożen bez kości z jagnięciny z cytryną, rozmarynem i czosnkiem jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 56g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól koszerna, butterflied nogi jagnięciny, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 55 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną, Pieczona noga jagnięca z cytryną, czosnkiem i rozmarynem, oraz Wolno gotowana noga jagnięcina z czosnkiem, cytryną i rozmarynem (w C dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić czosnek, rozmaryn, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól, pieprz i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić jagnięcinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Wlać wszystkie z wyjątkiem ¼ szklanki marynaty, zastrzegając do późniejszego użycia. Uszczelnić worek i wrzucić, aby dokładnie pokryć jagnięcinę. Marynata w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Wyjąć jagnięcinę z marynaty i zwinąć do ciasnego cylindra i bezpiecznie związać sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Związać ze sobą końcówki rozmarynu i gałązek tymianku, aby utworzyć pędzel ziołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
6
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po obu stronach rusztu z węglem drzewnym i umieść patelnię foliową między dwoma stosami węgli. Uruchom spit z rotisserie przez środek jagnięciny i bezpieczne kończy się widelcami rotisserie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść na grillu, przykryj i gotuj w średniej temperaturze. Baste jagnięcina z zastrzeżonej marynaty za pomocą pędzla ziołowego kiedykolwiek 15 minut. Gotować, aż jagnięcina zarejestruje 125 stopni dla średnio rzadkiego lub 130 stopni medium na natychmiastowym termometrze odczytu włożonym do środka pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć na deskę do krojenia i pozostawić na 10 do 15 minut. Pokroić i podać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn