Migdałowe Czekoladowe Kubki Kokosowe
Migdałowe czekoladowe kubki Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 72 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, margaryny, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kubki Z Masłem Kokosowo-Migdałowym, Kubki Kokosowo-Migdałowe Brownie, oraz Kubki Kokosowo-Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Puszki na muffinki.
W misce, połączyć ciasto mix, jajko, 1/2 szklanki stopionej margaryny i mąki, aż dobrze wymieszane.
Zwinąć w 1-calowe kulki i umieścić w przygotowanych patelniach mini-muffin. Wciśnij do dołu i do góry kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 minut, aż zestaw.
Podczas gdy kubki są pieczenia, połączyć 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki mleka odparowanego w kuchence mikrofalowej miski. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 2 minuty, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Wymieszać pianki aż się stopią. Mieszać w kokosie, aż dobrze połączone. Łyżka do upieczonych muszli, gdy mieszanina jest jeszcze ciepła.
W misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową połącz 1/4 szklanki odparowanego mleka, chipsy czekoladowe i 2 łyżki margaryny. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta, wyjąć z piekarnika i mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Wymieszaj migdały, aż będą dobrze pokryte. Łyżka na mieszaninę kokosową i rozprowadzić na pokrycie. Całkowicie schłodzić przed wyjęciem z patelni. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce.