Migdałowe Ciasto Przekąskowe
Ciasto Migdałowe może być właśnie wegetariańskim przepisem na lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2 g białka i 9 g tłuszczu. Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i kup cukier, migdały, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również ciasto z przekąskami z morelami i migdałami, ciasto z przekąskami wiśniowo-migdałowymi i ciasto z przekąskami z bananami i migdałami.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka, aż będą jasne i cytrynowe. Stopniowo dodawaj 2 szklanki cukru, ubijaj do połączenia. Dodajemy masło, mąkę, sól i ekstrakt.
Rozłóż na natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Posypać migdałami i pozostałym cukrem.
Piec w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na drucianej kratce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto świetnie komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "