Mieszanka Zupy Pasta Fagioli

Mieszanka Zupy Pasta Fagioli
Mieszanka zupy Pasta Fagioli może być właśnie śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 14 osób i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 276 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, a jego przygotowanie zajmuje około 2 godzin i 5 minut. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, fasolę, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 70%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pastan E Fagioli Mix, 30-minutowa zupa Pastan i fasolka nerkowata (Pastan e Fagioli) oraz 30-minutowa zupa Pastan i fasola nerkowata (Pastan e Fagioli).

Instrukcje

1
Umieść makaron w małej zamykanej plastikowej torbie; miejsce w 1-qt. słoik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Warstwa z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Umieść przyprawy w innej plastikowej torbie; umieścić w słoiku. Przykryj i przechowuj w chłodnym, suchym miejscu do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia30
Magazyn