Mieszana Zielona sałatka z Sherry Vinaigrette jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa dla niemowląt, czosnek, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Zielona z Sherry Vinaigrette, Mieszana Sałatka Zielona z pomarańczą, żurawiną, Chèvre i Klonowo-Sherry Vinaigrette, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmiksuj ocet, czosnek, oregano, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w blenderze, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Po uruchomieniu blendera powoli zmiksuj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wrzucić zieleni dziecko, papryka, oliwki, i ser z wystarczającą ilością vinaigrette do Płaszcz. Sałatkę doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem i podawać.