Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać mieszane Grzyby Ragout spróbować. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 6,4 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, mleko kokosowe, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ragout Z Grzybami, ragout z grzybami, oraz Ragout grzybowy z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać shiitake i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do miękkości i zaczyna brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wymieszane grzyby i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż jakakolwiek ciecz odparuje i grzyby zaczynają brązowieć, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Mieszane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać cebulę i pozostałą 1 łyżkę oleju; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, 5 protokół.