Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli

Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli
Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1016 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.5 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, Chleb focaccia, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli, Miecznik Polpette z rukolą Pistou, oraz Szaszłyki z miecznika z sałatką z rukoli.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, doprawiamy rybę solą i pieprzem. Przetrzyj zioła prowansalskie i mielony czosnek na całej rybie. Gotować ryby na patelni, aż tylko gotowane przez i złoty, o 2 do 3 protokół na stronę, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Pokrój chleb na 4 kanapki, które dostosują się do wielkości fileta rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Pokrój chleb na pół, aby u góry i na dole kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Spread cytryny Aioli na obu połówkach kanapki. Górną dolną połowę z garścią (około 1/2 szklanki) zieleni rukoli. Na wierzchu zieleninę z rukolą ugotowaną miecznikiem, a na kanapce pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
ZieloniZieloni
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
AioliAioli
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn