Miecznik Involtini Alla Siciliana (adaptacja z kucharki Babbo
Miecznik Involtini Alla Siciliana (zaadaptowane z Babbo Cook może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 121g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1807 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 18,93 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Domestic Divas Blog. Mieszanka płatków pieprzu, podstawowy sos pomidorowy, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miecznik A La Siciliana, Miecznik Siciliana, oraz Spaghetti con Pesto alla Siciliana.
Instrukcje
1
podstawowy sos pomidorowy, a następnie jest wypełniony oliwkami, kaparami, płatkami czerwonej papryki, orzeszkami piniowymi, porzeczkami i białym winem. Na patelnię do duszenia trafia sos, a następnie filety z miecznika zwieńczone pyszną mieszanką ziół / okruchów chleba. Całość piecze się razem, a następnie podaje z sosem polanym na rybie.Jasna cholera! Ten sos jest czymś, o czym można napisać do domu! Połączenie słonych kaparów i oliwek, pikantnych płatków chili, słodkich porzeczek i bogatych orzechów pinii wywołuje reakcję łańcuchową smaku, która sprawi, że będziesz lizał swoją miskę. Miecznik z bułką tartą jest również bajecznie wilgotny i mięsisty, i świetnie komponuje się z sosem. Od tego czasu zrobiłem to danie kilka razy, i szybko staje się jednym z moich ulubionych domowych zszywek.Miecznik Involtini Alla Siciliana (Adaptacja Z Książki Kucharskiej Babbo)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Obsługuje 4 osoby
3
Czas gotowania: około 1 godziny (w tym przyrządzanie podstawowego sosu pomidorowego)Składniki1 1/2 szklanki podstawowego sosu pomidorowego (patrz poniżej)4 filety z miecznika (w sumie około 1 1/2 funtów)4 łyżki oliwy z oliwek extra virgin1/2 szklanki oliwek Gaeta1/4 szklanki kaparów zapakowanych w sól, opłukane i odsączone1 łyżka gorącej czerwonej papryki płatki2 łyżki orzechów piniowych1/4 szklanki currants1 szklanka suchego białego wina1 szklanka świeżych okruchów chlebu1/4 szklanki pietruszki płaskolistnej, posiekanej pepperbasic sos pomidorowy (sprawia, że 4 szklanki)1/4 szklanki oliwy z oliwek Extra virgin1 Hiszpański cebula, drobno pokrojone4 ząbki czosnku, obrane i cienko pokrojone3 łyżki świeżego tymianku, posiekane, lub 1 łyżka suszonej tymianku1/2 średnie marchew, drobno pokrojone2 28 uncji puszki obrane cały pomidoressalt
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa Płaska
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Cebula Hiszpańska
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pokroić W Kliny, 1 )
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Miecznik
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Aby zrobić podstawowy sos pomidorowy, podgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną (8-10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać tymianek i marchewkę i gotować przez 5 minut, aż marchew będzie bardzo miękka. Zmiażdż pomidory rękami (uwielbiam tę część!) i dodać je i ich soki. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Doprawić solą. Ten sos utrzymuje się przez 1 tydzień w lodówce i 6 miesięcy w freezer.To zrobić miecznik, rozgrzać piekarnik do 450 degrees.In patelnia lub patelnia odporna na pieczenie, połączyć 1 1/2 szklanki podstawowego sosu pomidorowego z 2 łyżkami oliwy z oliwek, oliwki, kapary, płatki czerwonej papryki, orzechy sosny, porzeczki i wino. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zdjąć z ognia i odstawić.Tymczasem w małej misce połączyć bułkę tartą, natkę pietruszki, pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.Opłucz rybę i osusz. Doprawić każdą sztukę solą i pieprzem.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez około 10-12 minut, lub aż każdy kawałek jest gotowane through.To talerz, umieścić kawałek ryby na talerzu i łyżki sos na nim. Smacznego!Źródło Składnikówzłowiony miecznik, ekologiczna cebula, ekologiczny czosnek, ekologiczna marchewka, ekologiczny tymianek, ekologiczna pietruszka z płaskim liściem i lokalna misja oliwa z oliwek z Hollywood Farmers Market Organiczne pomidory bez skórki, oliwki, kapary, płatki czerwonej papryki, orzeszki piniowe, porzeczki i chleb Ezekielowy (do robienia bułki tartej) z całych produktów spożywczych
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Książka kucharska
10
Książka kucharska Babbo Mario Batali
11
To moja ulubiona książka kucharska. Zainspirowany wycieczką do Osteria Mozza i za namową mojego brata Top Chef, kupiłem go wraz z moimi przystawkami do makaronu do mojego miksera stojącego. Od tego czasu gotuję burzę i kocham każdą minutę! To ekscytujące jedzenie pękające w smaku i dostępne dla domowego kucharza. Dałem ją mojej matce, oryginalnej divie, na miłość boską, i ona też ją kocha. Może nie stać mnie na codzienne jedzenie w Osteria Mozza - ale teraz mogę przynieść Osterię do mojego domu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.