Miecznik Imbirowo-Limonkowy

Miecznik Imbirowo-Limonkowy
Miecznik imbirowo-Limonkowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Mieszanka pieprzu, soku z limonki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik Imbirowy, Grillowany Miecznik Imbirowo-Limonkowy I Warzywa, oraz Miecznik Czosnkowo-Limonkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu. Zanurz każdy stek w mieszance limonki, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WapnoWapno
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieść rybę na patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać solą i pieprzem. Broil 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
5
Podczas gdy ryby gotuje, umieścić mieszaninę soku z limonki na średnim ogniu; gotować do zmniejszenia o połowę (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RybyRyby
6
SOS podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn