Miecznik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soi, masło orzechowe, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Firma Swordfish, Swordfish Spiedini, oraz Fettuccine Z Miecznikiem.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem miecznika,w misce i dobrze wymieszaj. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej grilla do średniej wysokości, używając drewna mesquite.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Umieścić miecznik na grillu i szybko sear. Pogłębić miecznik w mieszance białego wina, a następnie powrócić do grilla. Gotować do pożądanej doness; ryby powinny być nieprzezroczyste i nóż powinien wsunąć łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Miecznik
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Wyjmij rybę z ognia i podawaj ze świeżymi warzywami i wybraną skrobią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.