Mexi-Śniadanie Ziemniaczane Tostada Z Boczkiem

Mexi-Śniadanie Ziemniaczane Tostada Z Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Mexi-ziemniaczane śniadanie Tostada z boczkiem spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, mielony kminek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Śniadanie Tostada, Śniadanie Tostada, oraz Szybkie Śniadanie Tostada dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn