Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Misclun z przeszklonymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 6. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szalotki, pieprz, połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszana Zielona sałatka z pekanami, kozim serem i miodowo-musztardowym winegretem, Grillowana Sałatka z kurczaka z brzoskwiniami i miodem z kozim serem i orzechami pekan, oraz Klonowa fasolka szparagowa z boczkiem, kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób Pekan: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. W małej misce, wrzucić pekan z syropem klonowym i soli, aż równomiernie pokryte.
Rozprowadzić pekan w jednej warstwie na jednej z przygotowanych blach do pieczenia. Piecz, aż syrop będzie energicznie bulgotał, około 5 minut. Natychmiast zeskrobać pekan na drugą przygotowaną blachę do pieczenia i rozłożyć na jedną warstwę.
Połącz wszystkie składniki w małej misce i ubijaj, aby połączyć. Odstawić.
Włożyć zieleninę do dużej salaterki.
Ubić ponownie vinaigrette, następnie stopniowo dodawać do zieleni, aż sałatka będzie odpowiednio ubrana.
Dodać kozi ser i polane pekan i wrzucić jeszcze raz.