Memphis Beale Street Burger
Przepis Memphis Beale Street Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 25 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, bułki brioche, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Memphis Style BBQ Burger, Mini Wyzwanie: Mulberry Street Burger, oraz Memphis Dry Rub Ribers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
W dużej misce do mieszania rozbij mięso rękami.
Dodaj posiekaną szalotkę, czosnek, suchy Rub Neely, sos Worcestershire, i sól i pieprz, do smaku.
Wymieszać drewnianą łyżką, aż do całkowitego wchłonięcia. Używając rąk, podziel mięso na 6 równych kulek. Rozprostuj je na paszteciki i użyj kciuka, aby utworzyć wcięcie na środku każdego burgera.
Grillować hamburgery, odkryte, przez 3 minuty na pierwszej stronie. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez kolejne 3 minuty dla średnio rzadkich i 4 minuty dla średnich.
Wyjąć z grilla i natychmiast udekorować serem.
Bułki posmarować masłem i ułożyć na grillu. Tosty przez około 1 minutę i zdjąć z grilla.
Zbuduj hamburgery przez polewa z boczkiem, SOS Tajny, coleslaw, i pomidory.
W razie potrzeby dodaj krążki cebuli.
Wymieszać wszystkie składniki razem w średniej misce S. Przykryć folią i przechowywać w lodówce aż do podania, umożliwiając rozwój smaków. Można zrobić dzień wcześniej.