Melasa-Kotlety Wieprzowe Solone
Melasowo-solone kotlety wieprzowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kotlety schabowe, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kostki lodu, można śledzić to danie główne z Nektarynka, jeżyna i pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Solone Melasą, Kotlety Wieprzowe Solone W Miodzie Z Melasą, oraz Kawa i melasa-kotlety wieprzowe solone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować solankę, połącz wodę i sól w dużej misce, mieszając, aż sól się rozpuści.
Dodaj cukier, melasę i wanilię; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z lodem.
Dodaj kotlety; przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Usunąć kotlety z solanki; osuszyć. Solankę należy wyrzucić.
Aby przygotować rub, połącz szałwię i następne 6 składników( szałwia przez czosnek); przetrzyj obie strony kotletów. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu; kotlety pogłębiać w mące.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kotlety; gotować 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.