Melasa - balsamiczny Indyk z zielonymi pomidorami i śliwkami
Melasa - balsamiczny Indyk z zielonymi pomidorami i śliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 28g białka, oraz 2G tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz śliwki, melasę, polędwiczki z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi pomidorami i śliwkami, Melasa - Balsamiczny Stek Kabobs Z Zielonymi Pomidorami, oraz Smażona Fasolka Balsamiczna Z Pomidorkami Koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Nawlecz indyka i dalej 3 składniki na przemian na szaszłyki, pozostawiając 1/4 cala między kawałkami.
Posyp kabobs przyprawioną solą i pieprzem. Wymieszać melasę i ocet.
Kaboby grillowe, przykryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) nagrzewają się 12 minut, obracając po 6 minutach. Baste kabobs z połową mieszanki melasy i grillować 3 minuty. Włącz kabobs, baste z pozostałą połową mieszanki melasy, i grill 3 więcej minut lub do czasu zakończenia.