Meksykańskie Chili Z Kurczakiem

Meksykańskie Chili Z Kurczakiem
Meksykańskie Chili z kurczaka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 11g tłuszczu i w sumie 387 kalorii. Za 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1702 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis z Taste of Home wymaga czarnej fasoli, bulionu z kurczaka, oleju canolan i chili w proszku. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest wybitne. Podobne przepisy obejmują Meksykańskie Chili Z Kurczakiem, Wolnowar Meksykański Kurczak Chili, oraz Wolnowar Meksykański Kurczak Chili.

Instrukcje

1
Na małej patelni brązowy kurczak w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka. Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy chili z kurczaka. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, Jest Nature ' s Revenge Pet nat rosé. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn