Przepis meksykański budyń chleb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mało wilgoci część odtłuszczone ser mozzarella, laska cynamonu, 1/4 qt. woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykański Budyń Chlebowy, Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś wodę, piloncillo, cynamon i goździki, aby zagotować w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 20 min. lub aż do konsystencji syropu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Panela
Papier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. wrzucić kostki chleba z masłem; rozłożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodać rodzynki i orzechy; lekko wymieszać. Odcedzić syrop; wyrzucić kij cynamonu i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.