Meksykańska Zielona Sałatka Z Papai
Meksykańska Zielona sałatka z papai jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, paprykę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Moja Zielona Sałatka Z Papai, Tam Som: Sałatka Z Zielonej Papai, oraz Sałatka Zielono-Papajowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj kolendrę, czosnek, sok z limonki, oliwę z oliwek, brązowy cukier, chili w proszku i sól w blenderze, aż będzie gładka.
Wrzucić rozdrobnione papaja, czarna fasola, kukurydza, i czerwona papryka razem w dużej misce do mieszania; dodać dressing i wrzucić do herbu.
Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.