Meksykańska Sałatka z brązowym ryżem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 362 kalorie, 9g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, zielonej cebuli, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykański Brązowy Ryż, Zapiekanka Z Brązowego Ryżu Po Meksykańsku, oraz Stek z flanki meksykańskiej z brązowym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Kukurydzę posmarować oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Grilluj przez 5 do 6 minut, obracając się ze wszystkich stron, aż kukurydza będzie miała ładne zwęglone plamy.
W mniejszej misce, ubij razem oliwę z oliwek, sok z limonki, kminek, czosnek, kolendra, sól i pieprz. Złożyć dressing do warzyw i góry z pokruszonym serem i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kruszy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek