Meksykański Ryż Czerwony (Arroz Rojo)

Meksykański Ryż Czerwony (Arroz Rojo)
Meksykański Czerwony Ryż (Arroz Rojo) jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, ząbek czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meksykański Ryż Czerwony (Arroz Rojo), Arroz Rojo (Meksykański Czerwony Ryż), oraz Arroz Rojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż w garnku i przykryj cal zimnej wody. Kręcić wokół, aż woda będzie mleczna; wylać wodę. Powtórz płukanie dwa razy; następnie odcedzić ryż dobrze w durszlaku i pozostawić do wyschnięcia 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać ryż i gotować, mieszając, 2 minuty; następnie zwiększyć ogień do medium i gotować, aż ryż zacznie się złoty, 6 do 8 minut, często mieszając. Tymczasem w blenderze czysta cebula, czosnek, chile i posiekane pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pomidor czysty do ryżu, zwiększ ciepło do wysokiej i gotuj, mieszając, aż czysty zostanie w większości wchłonięty, około 3 minut (będzie bąbelkować i rozprysk). Wymieszać bulion z kurczaka i sól i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn