Meksykańska Kukurydza Czerniona

Meksykańska Kukurydza Czerniona
Przepis meksykańska Poczerniona kukurydza jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka mielonego pieprzu cayenne, cebuli, sera cotija i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z krewetek z jicamanem i grillowaną kukurydzą, Poczernione Piersi Z Kurczaka Z Cajun CORN Relish (Ww), oraz Grillowana kasza kukurydziana z chili i serem Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gdy ostygnie, posiekaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Umieść ziarna kukurydzy na dużej patelni na dużym ogniu, i posypać kminek, sól morska, i pieprz cayenne na kukurydzy. Kukurydzę delikatnie obrócić łopatką, a następnie wymieszać z cebulą, czerwoną papryką i czosnkiem. Mieszaj mieszankę kukurydzy co kilka minut, aż zacznie przyklejać się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Wlać piwo do patelni, aby pomóc odkleić kukurydzę, wymieszać i gotować, aż kukurydza będzie ciemna z bardzo ciemnymi plamami, a cebula i czerwona papryka będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia i posypać posiekanym boczkiem, serem cotija i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn