Mediterranean Seafood Medley

Mediterranean Seafood Medley
Mediterranean Seafood Medley wymaga około 3 godziny od początku do końca. Na 5,82 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka bulionu z kurczaka, Małży, suszonych pomidorów zapakowanych w olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. 8 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Seafood Medley, Parowane Owoce Morza Medley, oraz Owoce morza Medley z Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz kalmary w mleku przez 1 do 5 godzin; im dłużej, tym lepiej. Gdy kałamarnica skończy namaczać, odcedzić i wyrzucić mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszaj czosnek, cebulę, marchew, pomidory i pokrojony w kostkę koper włoski. Gotować i mieszać, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wlać wino i zwiększyć ciepło do wysokiej. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, dodać bulion z kurczaka, pietruszkę, estragon, tymianek, liście laurowe, pieprz i szafran. Powrót do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do medium,i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 15 protokół. Odcedzić ciecz i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
SzafranSzafran
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż pachnące, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj suszone pomidory i koper włoski; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
6
Wlać napinany bulion szafranowy i posiekany tymianek; zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Ostrygi ułożyć na wierzchu kopru włoskiego, przykryć i gotować przez 1 minutę. Ustaw małże i małże do garnka, przykryć i gotować, aż Skorupiaki zaczną się otwierać, o 4 protokół. Wymieszać odsączoną kałamarnicę, odzyskać i gotować przez 1 minutę, tylko do momentu, aż kałamarnica firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Podczas gotowania skorupiaków doprawiamy filety z labraksa solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SkorupiakiSkorupiaki
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Umieść rybę na patelni, od strony skóry w dół. Przykryć i gotować, aż skóra będzie chrupiąca, a mięso ryby ujędrni i nie będzie już przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Wlać mieszaninę kopru włoskiego z owocami morza na półmisek i umieścić filety z labraksa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
12
Udekorować gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia98
Magazyn