Medaliony Wieprzowe Z Parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj medaliony wieprzowe z parmezanem. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 9g tłuszczu i w sumie 248 kalorii. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś sól, przyprawioną bułkę tartą, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony Wieprzowe, Medaliony Wieprzowe Morelowe, oraz Medaliony Wieprzowe Mandarynki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę na cztery plastry; spłaszcz do 1/4 cala. grubość. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz bułkę tartą, ser, sól i pieprz.
Dodaj wieprzowinę, po jednym plasterku na raz i potrząśnij, aby pokryć.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę na oleju przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj cebulę na patelnię; gotuj i mieszaj do miękkości.
Dodaj czosnek, gotuj 1 minutę dłużej.