Medaliony wieprzowe z czerwoną papryką i karczochami
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 181 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, oliwę z oliwek, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pięcioramienne medaliony wieprzowe z kumkwatem i papryką, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Kurczak z papryką i karczochami.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Dodać wieprzowinę i gotować 1 minutę z każdej strony lub do lekko rumiane.
Dodaj paprykę do patelni; smażyć 2 protokół.
Połącz bulion, pastę pomidorową, tymianek i szałwię, mieszając trzepaczką.
Powrót wieprzowiny na patelnię, i dodać mieszankę bulionu i karczochy serca. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Łyżka mieszanki karczoch nad wieprzowiną.