Meatball Calzones
Meatball Calzones może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bułkę tartą, jajko, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Meatball Calzones, Meatball Calzones, oraz Meatball Calzones.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż blachę do pieczenia z folią. W misce wymieszać wołowinę, cebulę, czosnek, włoskie przyprawy, bułkę tartą, sól i pieprz, aż dobrze połączone. Uformuj mieszaninę na 16 1-calowych kulek i umieść na blasze do pieczenia.
Piec przez 12 do 15 minut, często obracając.
Umieścić sos pomidorowy w dużej misce. Klopsiki wrzucić z sosem i odstawić do ostygnięcia.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°. wyłóż blachę do pieczenia folią i mgiełkę sprayem do gotowania. Ciasto podzielić na 4 sztuki.
Zwiń każdy kawałek w koło o średnicy od 7 do 8 cali. Podziel klopsiki między kręgi ciasta, umieszczając je na dolnych połówkach i pozostawiając 1-calową granicę.
Posypać każdą calzone serem. Złóż ciasto nad nadzieniem i zwiń dolną krawędź nad górą, naciskając i zaciskając razem, aby uszczelnić. Ubić jajko z 1 łyżką. woda i szczotka na calzones. Zrób szczelinę w górnej części każdego calzone, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieść calzones na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, o 40 protokół.
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.