Meat Loaf Z " Rozchmurz Się, Ameryko!

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Meat Loaf z ' rozjaśnić, Ameryka! spróbuj. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną wieprzowinę, pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Grochowa Z Szynką Z " Rozchmurz Się, Ameryko!, Vermont Baked Beans From ' Lighten Up, America!, oraz Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko!.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450°.
Aby przygotować Bochenek mięsa, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać szpinak i 2 łyżki wody do patelni. Przykryć i parować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie.
Zdjąć patelnię z ognia; ostudzić 5 minut.
Połączyć mieloną polędwicę, cielęcinę, wieprzowinę i kolejne 8 składników (przez białko jaja) w dużej misce; delikatnie wymieszać, aż się połączą.
Dodać szpinak i owies; delikatnie wymieszać do wymieszania.
W szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali pokrytym natryskiem do gotowania, uformuj mieszaninę w bochenek 9 x 5 cali.
Aby przygotować glazurę, połączyć ketchup, brązowy cukier i ocet jabłkowy, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Pędzel glazury na Meat loaf.
Piec w temperaturze 450° przez 15 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 350°.
Piec dodatkowe 45 minut lub aż gotowe; odstawić 10 minut przed krojeniem.
Na 1 porcję plastra: kalorie 218; tłuszcz 6,8 g (sat 2,5 g, mono 2,6 g, Poli 0,8 g); białko 25,3 g; węglowodany 14,7 g; błonnik 1,9 g; CHOL 93 mg; żelazo 2,7 mg; sód 498 mg; CALC 42 mg