McCormick ® Savory Herb Rub Pieczony Indyk
McCormick ® Savory Herb RUB pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 70g białka, oraz 20 g tłuszczu. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz przyprawioną sól, paprykę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne Zioła Pieczony Indyk, Pikantne Zioło Rub Pieczony Indyk, oraz Pikantny Pieczony Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść stojak do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia.
Wymieszaj przyprawę szałwii lub drobiu, paprykę, sól przyprawioną, czosnek w proszku, pieprz i gałkę muszkatołową w małej misce.
Na przygotowanej patelni umieścić indyka od strony piersi do góry.
Posypać około połowy mieszanki przypraw wewnątrz indyka. Nadzienie z cebulą i liśćmi laurowymi.
Umyj pierś indyka olejem.
Pozostałą mieszankę przyprawową rozprowadzić na całej powierzchni i pod skórką indyka.
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię. Przykryj indyka luźno folią o dużej wytrzymałości.
Usunąć folię. Piecz 2 do 2 1/2 godziny dłużej lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F (175 stopni F w udzie), fastrygując od czasu do czasu sokami z patelni.
Wyjąć indyka z piekarnika.
Przełożyć na talerz lub deskę do krojenia. Rezerwy soki pan do sosu lub służyć z indykiem.