Małże z papryką

Małże z papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małże z Paprikan spróbować. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, ząbki czosnku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczone małże z ostrymi okruchami papryki, Małże z Sherry, szafranem i papryką, oraz Małże z wędzoną hiszpańską papryką.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
3
Dodaj paprykę, dobrze wymieszać, i niech gotować przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
4
Posypać mąką. Wymieszać trzepaczką, aby nie było grudek. Mieszając wlać wodę. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejsz ciepło do średniego, aby utrzymać silne gotowanie na wolnym ogniu. Gotować, aż sos jest zagęszczony i aromatyczny, o dziesięć minut. (Jeśli sos nie zgęstnieje, należy ponownie podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie, aż zgęstnieje.) Na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać połowę posiekanej natki pietruszki i wszystkie małże. Wymieszać drewnianą łyżką, a następnie przykryć rondel i gotować na średnim ogniu. Mieszaj małże co minutę. Gotować, aż małże się otworzyły, o pięć minut. Wyrzuć małże, które się nie otworzyły. Wycisnąć połowę soku z cytryny w garnku i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Udekorować małże pozostałą posiekaną natką pietruszki. W razie potrzeby wyciśnij więcej soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn