Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małże w Lager spróbować. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz ząbki czosnku, małże, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Małże w Lagerze, Małże gotowane w Lagerze, oraz Lager-małże gotowane na parze z musztardą, Kiełbasanem i koperkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło w szerokim 5-do 6-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę, seler, pomidory, czosnek, tymianek, liść laurowy, sól i pieprz, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj piwo i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Dodaj małże i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż małże szeroko się otworzą, 4 do 6 minut, przenosząc je do miski, gdy się otworzą. (Należy wyrzucić małże, które pozostają nieotwarte po 6 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zdjąć garnek z ognia. Wymieszać razem musztardę i śmietanę w małej misce, następnie dodać mieszaninę wraz z pietruszką do gorącego bulionu i ubijać do połączenia. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.