Małże w Lagerze

Małże w Lagerze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małże w Lager spróbować. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz ząbki czosnku, małże, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Małże w Lagerze, Małże gotowane w Lagerze, oraz Lager-małże gotowane na parze z musztardą, Kiełbasanem i koperkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w szerokim 5-do 6-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę, seler, pomidory, czosnek, tymianek, liść laurowy, sól i pieprz, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj piwo i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Dodaj małże i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż małże szeroko się otworzą, 4 do 6 minut, przenosząc je do miski, gdy się otworzą. (Należy wyrzucić małże, które pozostają nieotwarte po 6 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zdjąć garnek z ognia. Wymieszać razem musztardę i śmietanę w małej misce, następnie dodać mieszaninę wraz z pietruszką do gorącego bulionu i ubijać do połączenia. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Podawać sos na małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn