Małże garlickie w bogatej cytrynie, świeżych ziołach, sosie maślanym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małże Garlicky w bogatej cytryny, świeże zioła, SOS maślany spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, oregano, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Świeży Sos Ziołowo-Cytrynowy, Świeże Szparagi W Sosie Cytrynowo-Ziołowym, oraz Grillowany łosoś z sosem maślano-cytrynowo-ziołowym.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.