Małe Tarty Pomidorowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, majonez, świeży ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tiny Texas Taco Tarts, Tarty Wołowe Taco, oraz Małe Greckie Tarty Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni; zwiń w 12-calowe koło.
Pokrój na 24 rundy za pomocą 2-calowego frezu okrągłego z zapiekaną krawędzią. Wciśnij rund do dna niepreparowanych miniaturowych kubków muffin. (Ciasto będzie się lekko po bokach, tworząc filiżankę.) Nakłuć dno ciasta raz widelcem.
Piec w 425 przez 4 do 5 minut lub aż zestaw. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Tymczasem dobrze osuszyć pomidory, naciskając między papierowymi ręcznikami.
Połącz pomidory i posiekaną bazylię w małej misce; doprawić żądaną ilością soli i pieprzu. W średniej misce wymieszać majonez i kolejne 3 składniki. Podziel mieszankę pomidorową między skorupki ciasta i polej mieszanką majonezu.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić do przodu, piec i ostudzić skorupki ciasta zgodnie z zaleceniami w krokach 1 i
Wyjąć z patelni na muffinki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni. Powrót skorupy ciasta do patelni muffin, i wypełnić i piec zgodnie z zaleceniami.