Maxwell ST. Style Polska Kanapka Z Kiełbasą
Maxwell ST. Style Polska kanapka z kiełbasą jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz polską kiełbasę kiełbasę, cebulę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Maxwell ST. Style Polska Kanapka Z Kiełbasą, Kanapki Z Polską Kiełbasą Maxwell Street, oraz Dzisiejsza kanapka: "Polski Express" (domowej roboty) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w patelni o dużym dnie.
Dodać kiełbaski i gotować z każdej strony, niezakłócony, aż złoty kolor, o 5 minut stronie. Ustawić na naczyniu do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło.
Do tej samej patelni, dodać cebulę i mieszać do połączenia z olejem. Przyprawić cebulę solą i pieprzem i gotować na średnim ogniu, niezakłóconym, aż dno cebuli zacznie karmelizować, około 10 minut. Wymieszać tylko raz i gotować przez kolejne 25 minut, bez zakłóceń. Gdy cebula będzie złota i miękka, odstawić.
Na bułce ułożyć kiełbasę, posmarować dobrą żółtą musztardą, na wierzchu dużą ilością karmelizowanej cebuli i 2 lub 3 papryki. Owiń kanapkę w papier delikatesowy, pergamin lub folię.
Odstawić na 5 minut, aby wszystko dobrze i na parze. Jedz stojąc, mając tylko dwie serwetki i gigantyczny pop.