Matcha & pistacjowy halibut

Matcha & pistacjowy halibut
Need a pescatariańskie danie główne? Matcha i pistacjowy halibut może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Halibut Pistacjowy, Halibut z pistacjami w sosie z krwawej pomarańczy, oraz Avocado Pistachio & Matchan Ice Cream.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść pistacje na małej blasze do pieczenia obramowane; tosty, aż rumiane w miejscach, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Ochłoń. Pistacje, matcha i cukier zmielić w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną grubo posiekane, około 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
MatchaMatcha
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodać bułkę tartą, roztopione masło i skórkę z cytryny; proces do połączenia (ale nie pasty), o 10 sekund. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia; papier posmarować masłem. Lekko przyprawić rybę solą i pieprzem. 1/4 mieszanki orzechów równomiernie wkleić na każdy filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieścić filety na przygotowanym arkuszu.
6
Piec, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, 810 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn