Masło ziołowe podawane na stekach to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 147 g tłuszczu, oraz w sumie 1520 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól morską, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Z Masłem Ziołowym, Steki z patelni z masłem ziołowym Gorgonzola, oraz Steki Ribeye i grzyby z ziołami, cytrusami i masłem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wstępnie podgrzać piekarnik do 200 stopni C/400 stopni F/ znak gazu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Usuń część liści rozmarynu z łodyg, przesuwając kciuk i palec wskazujący wzdłuż łodygi. Ostrzyć końce szaszłyku rozmarynu, aby je w małe strzałki, a następnie przebić je przez wołowinę do smaku. Posiekaj liście rozmarynu i naciśnij na wołowinę z obu stron. Przykryć i odstawić na 1/2 godziny do temperatury pokojowej. (Wołowina smakuje lepiej, jeśli jest gotowana w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Dodać masło, rozbijając czosnek, letni pikantny i szczyptę soli w tłuczku i moździerzu, a następnie połączyć z zmiękczonym masłem, mieszając do smaku. Włożyć do maślanego papieru, zwinąć w kształt kiełbasy i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Letni Pikantny
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
4
Ziemniaki gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Odcedzić, a następnie wrzucić durszlak, aby się rozluźnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Skropić trochę oleju na wołowinę i poklepać po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Podgrzej patelnię odpowiednią do piekarnika i gotuj wołowinę przez 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.